Bopæl & Samvær

Hvis man ikke aftaler ‘delt bopæl’, når man flytter hver for sig, bliver den ene forælder bopælsforælder, og den anden samværsforælder. Statistisk set er det oftest mødre, som bliver bopælsforælder, og fædre skal lave en aftale om at se sit barn/børn.

Mange fædre oplever at miste kontakten helt til deres barn i en periode, da de skal have myndighedernes hjælp til at få fastsat samvær, det er uhensigtsmæssigt i forhold til relationen og tilknytningen til barnet, at kontakten afbrydes helt i en periode.

ProAdviser tilbyder en faglig vurdering af, hvordan du skal gribe tingene an, så du undgår at være uafklaret eller miste kontakten helt til dit barn i en længere periode. Vi rådgiver om, hvilket samvær der er mest realistisk at opnå med dit barn, bl.a. hensynet til barnets alder, trivsel generelt, risikofaktorer hos forældrene m.m.

Det kan være afgørende i sager om bopæl og samvær, om kommunen har været eller er inde i din sag, ligesom udtalelser fra barnets aktuelle institution og skole kan have stor betydning. Med andre ord, er der mange faktorer der skal medtænkes, når bopæl og samvær skal fastsættes.

ProAdviser har stor erfaring indenfor området, vi har deltager i mange møder i Familieretshuset og hos kommunerne, ligesom vi har et indgående kendskab til lovgivningen og praksis på området.

Scroll til toppen

Skriv til os

Undgå Familieretshuset

Book et mæglingsmøde

Risikoen for tilfældig sagsbehandling er for stor – og det er altid bedre, at I som forældre selv sætter aftryk på aftalen for jeres barn.