Samejeoverenskomst

Et boligkøb er en stor investering, og der kan nemt opstå tvister mellem fælles ejere af en ejendom. En samejeoverenskomst er en aftale der sikrer klare regler for ejerskabet af en ejendom mellem parter som ikke er gift, men som ejer en ejendom sammen. En samejeoverenskomst kan fx laves mellem samlevende, venner, familie osv.

En samejeoverenskomst regulerer bl.a. de økonomiske aspekter ved samejet, hvordan I hver især kan råde over jeres fælles bolig, hvordan I hver især har mulighed for at komme ud af samejet igen osv. Den ene part lægger ofte et større indskud i ejendommen end den anden, hvilket bør indskrives i en samejeoverenskomst – hertil kan der også aftales en integreret låneaftale. Betalingen af de løbende månedlige udgifter for ejendommen kan lige ledes aftales i samejeoverenskomsten, samt hvad der skal ske, hvis den ene af parterne misligholder betalingen. Hvis I går fra hinanden eller den ene af jer går bort, kan det på forhold aftales, hvad der skal ske med ejendommen.

2.000 kr.

Scroll to Top

lad os snakke sammen

Kontakt os

Skriv til os

Gratis rådgivning

Juridiske dokumenter

Udfyld kontaktformularen med dit navn og telefonnummer via knappen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en gratis og uforpligtende rådgivning med henblik på udarbejdelse af de juridiske dokumenter, som har relevans for dig og din familie.