Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er et dokument, hvori du skriver, hvem der skal have lov til at træffe vigtige beslutninger på dine vegne, hvis du en dag ikke længere selv er i stand til det. Såfremt du en dag risikerer at blive mentalt eller fysisk svækket, således at du ikke kan administrere dine økonomiske og personlige forhold længere er det vigtigt at have udvalgt én til at gøre dette på dine vegne – fx træffe beslutning om sygdomsbehandling, sælge fast ejendom, indfri lån eller lignende.

Fremtidsfuldmagten skal underskrives digitalt på tinglysning.dk. Derudover skal fremtidsfuldmagten underskrives fysisk hos en notar hos din lokale byret, der skal bekræfte, at du er ved din fulde fem, når du underskriver dokumentet.

Konsekvensen ved ikke at have oprettet en fremtidsfuldmagt i tide er, at hvis du en dag går hen og bliver varigt inhabil, såsom dement eller på lignende måde ikke længere kan træffe beslutninger på dine egne vegne, så er det ikke muligt for dine pårørende at gøre noget. Det vil kræve dine pårørende en lang proces i Familieretshuset at ansøge om at få lov til at handle på dine vegne. Har du derimod oprettet en fremtidsfuldmagt, vil dine pårørende kunne handle for dig på dine vegne, hvis det bliver nødvendigt.

750 kr. ekskl. gebyr til notar på 300 kr., vi tinglyser dokumentet for jer.

Pakkeløsning 1 testamente og 1 fremtidsfuldmagt for 2.500 kr., og 1 testamente og 2 fremtidsfuldmagter for 3.000 kr.

Scroll to Top

lad os snakke sammen

Kontakt os

Skriv til os

Gratis rådgivning

Juridiske dokumenter

Udfyld kontaktformularen med dit navn og telefonnummer via knappen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en gratis og uforpligtende rådgivning med henblik på udarbejdelse af de juridiske dokumenter, som har relevans for dig og din familie.